We zijn weer in Dalfsen op vrijdagavond 1 juni! We hebben weer een prachtig programma met straattheater artiesten vanuit heel de wereld! We hebben een stel acrobaten die met eten spelen, een zeer energieke en kleine opa die begeleiding krijgt van twee dames, iemand die bijzonder goed kan balanceren met een reusachtige weegschaal en nog veel meer!

Het programma voor vrijdagavond 1 juni:

Sturnus (NL) Coming to an age
In Come to an Age worden de eerste stappen verbeeld van een jongen op weg naar onafhankelijkheid. Over hoe wij tijdens het opgroeien afhankelijk zijn van de mensen om ons heen en de zoektocht naar de grens tussen het ‘ik’ en de ‘ander’
Kate & Pasi (FIN) Rafla
Moeders riep altijd dat we niet mochten spelen met ons eten. Nu mag ze blij zijn dat wij geen acrobaten zijn zoals Kate & Pasi want anders zat het hele huis er onder. Wel één voordeel, hoe hoog het plafond ook mag zijn, die restjes zouden we er wel van af krijgen!
RavArt (NL) Triple Tom
Je kan ze zo maar tegenkomen als je rond loopt. Drie hele sympathieke maar toch wat vreemd ogende opaatjes. Wat ze gaan doen is altijd een verrassing, maar met hun prachtig spel, muziekjes en enorme vriendelijkheid toveren ze geheid een glimlach op je gezicht. Zo willen we allemaal oud worden.
Circ Panic (SP) MiraT
Het Catalaanse Circ Panic zet met deze voorstelling opnieuw een staaltje van hogere circuskunst neer! Eén man en één hele grote weegschaal. Dat klinkt al wel interessant, maar wacht maar...zodra hij begint te wegen zal je nooit meer hetzelfde tegen een weegschaal aan kijken. De vraag is alleen; waar ligt de grens?
Bufos Puppet Theatre (GRI) Jovan
Sommige ouderen hebben wat begeleiding nodig. In dit geval gaat het om een zeer vriendelijk klein oud mannetje die begeleid wordt door twee dames die je al snel helemaal vergeet. Deze man gaat je namelijk een prachtig verhaal vertellen, met de nodige muziek en gekkigheid!
Cia Rampante (ARG) with Tent
Deze rasechte circus artiesten gaan met z’n tweetjes wat kunstjes laten zien. Dat klinkt misschien toch een beetje denigrerend.... want wow! Deze twee kunnen er wat van! Met een hoepel, beetje gooi en smijt werk, jongleren... Ongelooflijk wat een creativiteit, energie en souplesse!

 

Timetable

Wij danken

Volg Kunsten op Straat Dalfsen ook op Facebook!

 

 

Share