Op zondag 30 september zijn we in Diepenheim tijdens het Schuttersfeest! Eén van onze straattheater artiesten neemt jullie mee naar een wereld vol wonderen, we hebben een stel wilde uhh…grote jonge honden, een prachtige snoepfabriek met een nog mooiere circusvoorstelling erin, een acrobatisch duo uit Italië die ons Nederlanders o.a. even laten zien wat fietsen is, en ach…we hebben nog veel dus komt dat zien!

Let op; het schuttersfeest is niet in het centrum maar aan de rand van Diepenheim. Bekijk jouw route!

 

Het programma:

DOWNLOAD HIER DE FLYER MET TIMETABLE

TG Dapper (NL) Kloek
Deze robuuste machine van hout en staal komt tot leven door een samenwerking van grote en kleine handen. Jij een touw, wij een touw. Samen zorgen we er voor dat het mechanisch wezen zijn verhaal kan vertellen. De vraag is echter, hoe dapper ben jij?
Lombric Spaghetti (F) Gum Over
Twee clowneske personen lijken zo ontsnapt uit een verloren westernfilm. Ze zijn mannelijk, excentriek en soms zelfs poëtisch. Ze brengen een prestatie van jewelste met aan de ene kant de ‘spade’ en aan de andere kant een ‘bouwhek’. Ze geven je en inkijk in hun absurde wereld. Het is het circus vol met zweet, zorgen, een lach en weer op adem komen.
Duo Kaos (IT) Time to Loop
Italiaanse mannen houden van alle vrouwen. Van hun moeders het meest, maar eenkennig zijn ze niet. Hier haalt een Italiaan vrolijke capriolen uit met zijn vriendin. Hij rijdt een rondje met haar op de fiets, terwijl zij op het stuur of zijn schouders klimt. Terug op de grond, slingert hij haar in de rondte alsof ze een vloerkleed is dat moet worden uitgeklopt. Maar hij is wel voorzichtig en zij keert graag in zijn armen terug. Wat een charmeur.
Duo Musa (NL) La Factoria
Het Koninklijktheater Carré hebben ze al gehad. En dat is natuurlijk leuk, maar er gaat natuurlijk niks boven het straattheaterfestival Kunsten op Straat. Er boven? Ja, in de lucht. Daar hangen ze met zijn tweeën de meest waanzinnige stunts uit te halen! Deze circusact speelt zich af in een grote snoepfabriek waar alles mogelijk is!
Goma (ARG) Wonderland
De wonderen zijn de wereld niet uit! Zo komt Goma gewoon weer even langs vanuit Argentinië om jullie een middagje te vermaken met zijn doldwaze en gloed nieuwe act. De voorstelling is zo nieuw dat we niet eens precies weten wat hij gaat doen. Gelukkig kennen we Goma en met zijn improvisatie talent om hilarische situaties te veroorzaken en uitmuntende mime spel zal het geen wonder zijn dat hij vanmiddag een glimlach op jouw gezicht tovert!
Pret op Recept (NL) Jonge Honden
Je hebt kattenmensen en je hebt hondenmensen. Ongeacht je voorkeur, of niet, deze jonge honden ga je leuk vinden. Ze zijn wellicht wat intimiderend vanwege hun grote en energie, maar ze doen niks hoor! Ze zijn echt heel lief. Is ons verteld althans. Dus laten we dat maar hopen. En in de hoop dat het ietwat vreemde baasje ze goed aan de lijn houd.

Nog meer activiteiten!

Op diverse podia:

Living statues door kinderen van basisschool Stedeke

Buiten tentse opvang:
Ranjabar, auto schilderen en glittertattoos


Kleine Tippi

12.30 - 14.00
Old Deep’n met foto’s van het Schuttersfeest

14.30 – 15.30
Herman Veltkamp vertelt over Oranje

15.30 – 17.00
Een kijkje in de keuken van de Diepenheimer

17.00 – 17.30
“De beste gitarist van Nederland”


Grote Tippi

13.30 – 17.00
Huiskamermuziek van Hoftalent


Bar Cafe ’t Schuttertje

12.00 – 14.30
DJ’s Arnoud, Marvin en Jelle

14.30 – 15.30
Riko en Koen

15.30 – 17.30
DJ Roy


Buitenpodium

17.30 – 19.30
Bluebettes
Op het podium staan vijf vrouwen die met een flinke dosis energie, humor, close harmony, gitaar, piano, drums en bas een te gekke liveshow neerzetten - een genot om naar de kijken en te luisteren. Uit volle borst meezingen met de bekende liedjes, fingersnappen tot u blaren hebt en hipshaken tot u erbij neervalt - het mag allemaal.

Grote tent

19.30 – 22.00
Hoken zonder Heinoos
Wouter, Rick en Stef Manuel gaan samen met Richard Jansen en Hans Bouman een paar uur lekkere rock muziek maken. Andre Manuel zal bij een aantal nummers ook zijn stem laten horen.

22.00 – 00.00
DJ Kasper en Bart
Deze Hengeveldernaren gaan er voor zorgen dat ook de laatste 2 uur van het Schuttersfeest 2018 een niet te missen megaparty wordt.

Share