8 juni: Kunsten op Straat in Hoogeveen!

Kunsten op Straat gaat voor het eerst de Overijsselse grens over. Sinds dit jaar zijn we namelijk ook te zien in Drenthe. Hoogeveen maakt op 8 juni kennis met de reuring die de straatartiesten teweegbrengen. Met 15 topacts van (inter)nationale artiesten verandert de kilometer lange Hoofdstraat in “De Ramblas van Hoogeveen”. Sommige theatermakers hebben een vaste plek, anderen kom je wandelend langs de Cascade tegen. Dus kijk niet gek op als je de meterslange Familie Vestdijk voorbij ziet komen of begroet wordt door magische, witte vogels op stelten. De hele dag is er vertier voor het hele gezin.

Het is een primeur voor Kunsten op Straat, maar ook voor Hoogeveen. Nog nooit eerder had de stad een internationaal straattheater van dit formaat. Het straattheaterfestival is een initiatief van de marketingcampagne Hi Hoogeveen.
In de media: Kunsten op Straat brengt vertier in centrum Hoogeveen – Hoogeveensche Courant

Volg alles rondom de festivals van Kunsten op Straat ook via de social media kanalen Facebook, Twitter en Instagram. En deel ook jouw Kunsten op Straat-kiekjes met #kunstenopstraat.

Kijk voor meer informatie over de artiesten op de gratis festival-app TimeSquare: DOWNLOAD
Veel plezier bij Kunsten op Straat Hoogeveen 2019!

Share