Op zondag 3 juni zijn we in Oldenzaal met een prachtig programma vol met internationaal straattheater en meer!

 

Het programma!

Download hier de flyer ->

Circ Panic (SP) - MiraT

Het Catalaanse Circ Panic zet met deze voorstelling opnieuw een staaltje van hogere circuskunst neer! Eén man en één hele grote weegschaal. Dat klinkt al wel interessant, maar wacht maar…zodra hij begint te wegen zal je nooit meer hetzelfde tegen een weegschaal aan kijken. De vraag is alleen; waar ligt de grens?
Bufos Puppet Theatre (GRI) - Jovan
Sommige ouderen hebben wat begeleiding nodig. In dit geval gaat het om een zeer vriendelijk klein oud mannetje die begeleid wordt door twee dames die je al snel helemaal vergeet. Deze man gaat je namelijk een prachtig verhaal vertellen met de nodige muziek en gekkigheid!
Paul Dennis Edens (NL) - Speelbeelden
Deze grote opvallende speelbeelden zijn niet alleen heel mooi om naar te kijken maar ook multifunctioneel! Maak er een grote relaxbank van om heerlijk te relaxen en fijn mensen te kijken of bouw er gewoon je eigen huisje mee! De mogelijkheden zijn eindeloos!
PuntMoc (SP) - GAGSonTRIX!
Okee, vergeet alles wat je weet over mimespelers! Dit zijn gewoon drie mannen die hoogstwaarschijnlijk ontsnapt zijn uit een onzichtbaar huis voor gelijkgestemden. Dat zegt nog helemaal niks, maar geloof ons, je komt er wel achter. Wie niet lacht, wordt opgenomen.
MEER ACTIVITEITEN:
La Panika - De Bombazijn (BE)
De brassband La Panika is de ongewoon wellustige vrucht van meer dan duizend ontmoetingen, gekkigheden en andere concerten. Het is gipsy-muziek van de Balkan met sterke Roma-invloeden van de Zwarte Zee. Er is nauwelijks een betere feestband denkbaar om een prachtige straattheaterdag af te sluiten in een entourage die ieder jaar verder toegroeit naar haar lotsbestemming: een blije tuin.
Stroat Ensemble - De Bombazijn
Muzikale ambassadeurs van Oldenzaal op de oude pleinen van Europa, gangmaker in huiskamers en altijd klaar om feestelijk uit de slof te schieten met een vuistvol noten op plaatsen waar even sfeerverhogend ingegrepen moet worden. Vorig jaar met Jan Akkerman en dit jaar met … ja met wie? Kom kijken en zoek een plekje. Een ideaal begin van een middag vol theater om van te houden.
Stadstheater De Bond
Zodra het weer het toelaat, speelt De Bond ook graag buiten! Tijdens deze editie van Kunsten op Straat zijn er diverse (korte) optredens van artiesten die komend seizoen in het Oldenzaalse theater te zien zijn. Wie er komen? Het motto van Stadstheater De Bond is niet voor niets: Theater vol verrassing… www.stadstheaterdebond.nl

 

Met dank aan:

Aluminium Gieterij Oldenzaal

Apotheek Oldenzaal

Autobedrijf Benerink

van Benthems Aannemingsbedrijf

De Bedrijfsverzekeraar

Eigen-Wijze Reizen

Hofland Optiek

HWH Europe

John Vlutters, schoorsteenveger

MAPH

Nolet Bult Uitvaartbegeleiding

Notariskantoor Riteco

Ottenhof ijzerhandel

Perteon Seats

Proteq Body Gear

Regio Adviescentrum

Smellink Classics

Telecount

Trioliet

Seiger Wonen

Nico Veltman, biologische slager

Stadsbrouwerij de Bombazijn

De Monnik Dranken

Stroat Ensemble

Oldenzaal Carnaval Stapstad

Jumbo Kuipers

Loxam-Workx

Linderhof Belettering

 

 

Share