28 september Kunsten op Straat in Raalte!

Op 28 september vult het centrum van Raalte zich met straattheater uit binnen- en buitenland.
Hieronder zie je de acts van Kunsten op Straat die tussen 13.00 en 17.00 uur voor je optreden:
 

Christoph Engels (D) - Vrijdagavond 27 september -
De jongleur, waaghals, komiek, auteur en improvisatiegenie weet ieder optreden de handen van het publiek op elkaar te krijgen. Zijn shows geven een mix van acrobatiek, pantomime en komedie en hebben altijd een verrassing. Hij houdt ervan om te spelen met onzekerheid en spektakel.
Lorenzo Gianmario Galli (IT)
POOM-CHA: Bepakt met alle instrumenten van een volledige band marcheert Lorenzo door de straten van de stad. Als eenmansband steelt hij de show met klassieke nummers uit de afgelopen honderd jaar van de muziekgeschiedenis. Een flinke dosis aan energie en vrolijkheid weet hij over te brengen met zijn geinige voorkomen en vrolijke danspasjes.
Triali trio (Georgië)
The Flying Acrobats: Triali is het Georgische woord voor draaien. Als je de acts ziet begrijp je meteen waarom deze naam gekozen is. De acrobaten Vaja en Efrem hebben samen een nieuwe trampoline-act gemaakt mét springtoren waardoor de spongen en salto's nog hoger en spectaculairder worden. Dat belooft een show waarvan je mond openvalt.
Jaap Slagman (D/NL)
Levend Schilderij: Een gezicht dat nieuwsgierig naar de mensen kijkt. Confronterend, intrigerend, verrassend of vertederend. Jaap Slagman jongleert ermee en schakelt virtuoos van de ene naar de andere emotie, zorgt ervoor dat het geen banale bekkentrekkerij wordt, maar een doordringend beeld van de menselijke non-verbale communicatie. De subtiele mimiek ontroert, vermaakt en treitert het publiek.
Men in Back (D)
Jacques Baguette: Noem het maar yoga 2.0. Dit stel koekenbakkers probeert op een hilarische wijze iets lekkers te maken. De Men in Back geven het publiek daarbij een lesje Heel Holland Bakt, waarbij niet zuinig met het meel wordt omgesprongen.
Granny Turismo (UK)
Geen stoep is meer veilig wanneer de oma’s Doris, Mary of Marge eraan komen; maak kennis met de enige echte “shopping trolley dance”. Op hun opgevoerde winkelwagentjes met knallende muziek uit de boxen kan niemand ze ontgaan. U bent gewaarschuwd.
Circo Labile (IT)
Click, the noise of the soul: Fotograaf Stoppino - wie kent ‘m niet - gaat een portret van het publiek maken. Maar dat is niet even lachen naar het vogeltje, klik, en klaar! Als fotograaf moet hij eerst het publiek leren kennen. Wie kan er in dit selfie-tijdperk zich nog laten sturen totdat het volgens deze fotograaf artistiek perfect is?


KIJK VOOR MEER INFORMATIE EN DE TIMETABLE OP DE GRATIS FESTIVAL-APP TIMESQUARE: DOWNLOAD

 

Volg alles rondom de festivals van Kunsten op Straat ook via de social media kanalen Facebook, Twitter en Instagram.
En deel ook jouw Kunsten op Straat-kiekjes met #kunstenopstraat.

 

VEEL PLEZIER BIJ KUNSTEN OP STRAAT RAALTE 2019!

Share