Geannuleerd: Theater on Tour 2018
 
Vanwege het slechte weer heeft de organisatie van Theater On Tour 2018 moeten besluiten om het niet door te laten gaan! De hele dag regen en maximaal 12 graden is voor niemand leuk.
 
Op dit moment zijn wij druk bezig om een nieuwe datum te vinden in het voorjaar. Houd de site / Facebook daarvoor in de gaten!

 


 

Kunsten op Straat + Concordia + het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede + lekker een stukje fietsen door het prachtige landschap van Twente = Theater on Tour! 

Theater on Tour komt voor de derde keer terug!
Op zondag 23 september fietsen we door het prachtige landschap van Enschede-Oost en laten we ons op bijzondere plekken verrassen door diverse podiumkunsten. Twee van deze bijzondere plekken zijn Landgoed de Hooge Boekel en de theekoepel van De Bonekamp. Deze koepel is in 1919 gebouwd door Herman van Heek naar voorbeeld van de prachtige theekoepels langs de Vecht bij Utrecht.

De volledige route en de programmering worden later bekend gemaakt. Naast de route van 20 km is er ook dit jaar weer een familieroute van 8 km.

Koop nu earlytour tickets
De kaartverkoop is gestart! Koop voor 23 augustus tickets met codewoord earlytour en ontvang € 2,50 korting op de 20 km route. Kijk voor meer informatie op concordia.nl/theaterontour.

Theater on Tour is een samenwerking tussen Concordia, Kunsten op Straat en Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede.

Share