Op vrijdag 11 september komt Kunsten op Straat weer naar Wierden met een grote diversiteit aan straattheater acts!

Het programma voor 11 september:
La BIM (FR) – La Bim Déboule [nl première]
Ook wel eens gehoord van ‘hangouderen’? Nou, deze oudjes beperken zich niet alleen tot hangen. Ze lopen ook door de straten. Ze zien er misschien een beetje vreemd uit, maar zijn ontzettend vriendelijk!
Zirk Theater (B) – Clouds
Deze meneer speelt voor god. Nee, echt. Wellicht een beetje een chagrijnige, maar toch, hij maakt gewoon wolken vanuit het niets! Hoe doet hij dat toch vanuit zijn stapel rommel? Afijn, leuk en lekker is het zeker!
Cie Colbok (FR) – Ballerinas [nl première]
Het Nederlands danstheater is er niks bij. Deze twee mannen en vrouw in prachtige roze tutu’s zullen wel even laten zien hoe klassiek ballet moet. Blijf wel op afstand, want ze hebben de ruimte nodig voor hun sierlijke capriolen!
Duo Musa (NL) – La Factoria
Het Koninklijktheater Carré hebben ze al gehad. En dat is natuurlijk leuk, maar er gaat natuurlijk niks boven het straattheaterfestival Kunsten op Straat. Er boven? Ja, in de lucht. Daar hangen ze met zijn twee de meest waanzinnige stunts uit te halen!
Matthias Romir (D) – Life is ... (short stories)
Matthias is een licht depressieve clown maar ook een zeer goede jongleur. Deze combinatie is al bijzonder, laat staan zijn theatrale act waarin hij meerdere korte verhalen verteld.
Karel Casier (B) – REDtheCAT
Deze brandweerman moet een dikke rode kat redden. Dat lijkt heel eenvoudig, maar dat is het helaas niet. We vragen ons ook wel eens af waarom die voor het beroep heeft gekozen...straks moeten we hém nog redden.
Faktotum (NL) – Nomofobia
Hoe klinkt een Broccoli? Kan je infobesitas bestrijden? Wat is een vitaminepiano? Hoe kom je van een smartphoneverslaving af? Faktotum heeft het antwoord!
 Speelschema

Screen shot 2015-09-09 at 19.59.21

Screen shot 2015-09-09 at 19.58.57

 

Volg ons op facebook of twitter!

Share