Op vrijdag 8 september zijn we weer in Wierden! Wat we meebrengen aan internationaal straattheater? Een paar vreemde wezens die je liefde komen brengen, een stel vliegende Hollanders met éénwielers, twee gasten die een mini festival starten met de nodige bombarie en een hond en meisje die aan draadjes hangen!

Zet vrijdag 8 september dus met grote letters in je agenda!

Meer informatie over Straattheater in Wierden? Check de website van StraattheaterPlus of volg ze op Facebook!

 

DOWNLOAD HIER DE FLYER

Het programma:

 

Pikz Palace (B) Cinema Roulotte

Stap in deze prachtige bioscoop op wielen en bekijk de spectaculaire acrobatisch film van deze artiesten. In de rij staan is al een spektakel, dus in de bioscoop moet wel heel bijzonder zijn! Kom je ook een filmpje kijken?
The Flying Dutchmen (NL/CAN)

Deze twee vlieg meneren, de één uit Canada en de ander uit ons eigen kikkerlandje, laten een paar bijzondere kunstjes zien terwijl ze rijden op een éénwieler. Wat ze vooral heel goed kunnen is grappen maken, nee echt. Want volgens al hun referenties zijn ze hilarisch! Nou maar hopen dat dat niet een onderdeel van de grap is…

Duo Abbraccio (B) Hug You!

Deze onstuimige iets wat vreemd uitziende wezens komen speciaal voor jou! Ja, echt! Ze willen namelijk je aandacht hebben en willen graag een beetje liefde brengen… Ze zijn dan wel wat ‘apart’, maar wees maar niet bang, ze doen niks!

Compagnia La Fabiola (IT) Pay attention at those two

Dit meisje en haar hond, ja die gaan wel wat aandacht krijgen. Let maar op, of het nu honden zijn, kinderen, ouders of één van onze andere bezoekers, ze raken allemaal betoverd door het prachtige spel en het bijzondere verhaal van deze twee!
Muzikanty (PL) TANK
Deze Muzikanty’s uit Polen komen op bezoek met hun caravan, muziekinstrumenten en de rest van hun campingspul. Ze vermaken jullie met hun muziekjes, maar ze hebben ook nog wel eens wat hulp nodig bij het installeren van hun campingplek…of is het nou een minifestival?

 

 

Met dank aan:

Share