Straattheater uit Noord-Ierland, Italië, Argentinië, Spanje, België en Nederland! Op vrijdag 7 september zijn we weer in Wierden en we gaan er weer een feestje van maken! Zo hebben we o.a. een complete éénmansband die door de straten rockt, een licht ontvlambaar stelletje, we gaan gooien met mensen, maar we gaan ook een verhaaltje vertellen over 3 kleine biggetjes. Ja die, alleen dan net iets anders natuurlijk!

Kom langs en laat je verbazen!

 

De programmering:

DOWNLOAD HIER DE FLYER

Clap Clap Circo (ARG) Gulp
We zijn er nog niet helemaal overuit wat ze voor elkaar zijn, maar zij volgens mij ook niet. Soms vatten ze bijna vlam vanwege de warmte naar elkaar, op andere momenten vliegen er koelbloedige tikken naar elkaars gezicht. We weten het niet, maar absurd en komisch zijn ze wel. Nu maar hopen dat ze geen vlam vatten tijdens hun liefdesperike...uhhh.. kunstjes!
Theatre Magnetic (BE) 3 petits Cochons
Niet in slaap vallen! Ja, we weten het. Het is een verhaaltje over drie kleine varkentjes die men verteld aan kleine kindjes voor het slapen gaan. Natuurlijk hebben wij niet het standaard verhaal hier bij Kunsten op Straat. En natuurlijk hebben wij ook niet zo maar even iemand die dit voorleest! Een verhaaltje voor het slapen gaan is nog nooit zo hard wakker worden geweest!
Lorenzo Gianmario Galli (IT) Onemanband Galiro
Hoeveel instrumenten kan je bespelen als 1 persoon? Nou, veel! Maar dan moet je ze wel kunnen dragen natuurlijk. Geen probleem voor Lorenzo. Nu nog een beetje muzikaal zijn...Yes! Lorenzo rockt als een malle door de straten en schudt de hitjes uit z'n mouwen en broekspijpen. Dansen jullie mee?
Grant Goldie (N-IRL) That man
Grant Goldie is niet 'die man', maar hij DE man. Als ras echte straattheaterartiest zal hij jullie vermaken. Met zijn grappen en grollen komt hij een heel eind, maar als je ook nog eens zijn kunsten ziet met jojo's, een bal en diabolo, dan weet je het zeker. Grant Goldie is DE MAN! (Naast jou natuurlijk, want we vinden heel tof dat je hier bent.)
Uparte (SP) Todo Encaja
Dit team van dames en heren zijn van het betere gooi- en smijtwerk. Met elkaar natuurlijk. De één is nog niet geland of de ander vliegt met een sierlijke boog over drie anderen om vervolgens tot een handstand te komen op de schouders van iemand anders. Gelukkig gaat het ook helemaal niet snel, want anders hadden we ook nog tijd om na te denken wat er allemaal mis zou kunnen gaan. Pff... wat een acrobaten!
Pret op Recept (NL) Mini Ceremoniemeester
We hebben speciaal voor Kunsten op Straat Wierden een ceremoniemeester geregeld! Een groot gebaar in een iets kleinere vorm. De ceremoniemeester zal jullie onder andere op de hoogte brengen van de laatste acties bij de winkels, maar bij “Pret op Recept” is dat natuurlijk niet zoals dat men normaal doet!
PLUSPROGRAMMA

Met o.a.:
- Stop Motion
- Live muziek door Brainstorm
- Slagwerkgroep Harmonie Wierden
- Gezamenlijke
- B-orkesten Harmonie Sint Jan en Harmonie Wierden

 

Met dank aan

 

Share