Beeldbepalend evenement logoOp 1 november 2016 is beslist dat Kunsten op Straat 1 van de 11 evenementen is dat beeldbepalend is voor Overijssel! Dankzij deze beslissing door een onafhankelijke adviescommissie en Gedeputeerde Staten zijn wij volgend jaar weer door heel Overijssel te vinden met ons international straattheaterfestival!

Niet alleen om deze beslissing hebben we wat te vieren, want volgend jaar bestaan we ook 25 jaar!

Hieronder de uitslag:

‘De ingestuurde evenementen zijn door een onafhankelijke adviescommissie beoordeeld op basis van de door Gedeputeerde Staten van Overijssel vastgestelde criteria. De adviescommissie heeft Gedeputeerde Staten hierover advies uitgebracht.

In hun vergadering van 1 november j.l. besloten Gedeputeerde Staten 11 evenementen de status van beeldbepalend te verlenen, te weten:
– Bevrijdingsfestival Overijssel
– Internationaal buitentheaterfestival Deventer op Stelten
– Dickens Festijn
– Deventer Boekenmarkt en het Tuinfeest
– Kunsten op Straat
– Military Boekelo – Enschede
– CSI Twente
– AA-drink FBK Games
– Triathlon Holten
– Enschede Marathon
– Ronde van Overijssel’

Share