Stad Enschede vroeg of wij nog wat acts konden regelen met een ‘winters thema’ voor hun Winter Wonderland op zondag 23 december. Sommige van ons waren al druk met het zoeken naar een ticket richting de Noordpool om ‘nieuwe artiesten te spotten’ bij de kerstman, maar helaas had onze programmeur al weer aantal prachtige acts geregeld vanuit zijn luie stoel bij een warme open haard. Het had zo mooi kunnen zijn… Gelukkig maakt hij dat zondag tijdens Winter Wonderland weer helemaal goed! De kerstman komt gewoon naar ons!

Op zondag 23 december te zien tijdens Winter Wonderland:

• BABOK (NL) – Elander
• De Stijle, Want (NL) – Erg Oude Ambachtenmarkt
• Pret op Recept (NL) Kleine halfbroer van de Kerstman met zijn 3 rendieren
• Hartendames (NL) – Signoras Amorosas
• Kunst op Stelten (NL) – IJskoningin met muzikale ijsprins

 

Winter Wonderland

In de decembermaand is het extra warm en gezellig in Enschede! Bekende kerstliedjes komen uit de boxen, de sfeerverlichting hangt en de etalages zijn prachtig versierd. Kom jij ook naar Winter Wonderland? Van 8 december tot en met 6 januari in Enschede.

Share