Is dat nou een zonnestraaltje dat daar voorzichtig door de wolken prikt? Ja zeker! De afgelopen weken nodigde het weer nog niet echt uit om lekker naar buiten te gaan, maar de voorspellingen beloven beterschap. Langzaamaan prikken er meerdere zonnestraaltjes door het wolkendek en voor je het weet schuif je de zonnebril weer op je neus. De zomer is in aantocht: de natuur is in bloei, de terrassen zijn weer geopend en de festivals kondigen zich aan, zo ook Kunsten op Straat!

Het weer laat nu nog te wensen over, maar dat vinden wij stiekem wel prima, want de voorbereiding vindt toch veelal binnen plaats. De lijst met plaatsen waar we dit jaar te vinden zijn, breidt zich uit met nieuwkomer Hoogeveen. En daarmee zijn we over de grens van Overijssel gestapt. Een uitbreiding die wellicht naar meer smaakt… Ook op communicatievlak zien we mooie ontwikkelingen, zo starten we dit jaar met de festival-App TimeSquare. Een online applicatie waardoor je overal direct inzicht hebt in de acts, locaties en tijdschema’s. Hierover binnenkort meer.

Naast mooi weer en goede acts is straattheater natuurlijk ook nergens zonder goed publiek. Dus houd onze kanalen in de gaten, blokkeer data alvast in je agenda en laat je deze zomer weer verbazen, ontroeren, lachen en verwonderen door het straattheater van Kunsten op Straat!

Share