Na 26 jaar binnen de Overijsselse provinciegrenzen festivals te hebben georganiseerd is Kunsten op Straat officieel de grens over gegaan. We trokken met maar liefst 15 acts richting het noorden om Hoogeveen kennis te laten maken met straattheater uit binnen- en buitenland. En met succes!

De weersomstandigheden zijn altijd een belangrijke factor bij straattheater, maar ook een factor waar we geen invloed op hebben. In Oldenzaal was het vorig weekend wel erg warm en dit weekend hielden de bezoekers in Enschede, Raalte (onderdeel van Ribs & Blues) en Hoogeveen het helaas niet droog. Maar ondanks de windvlagen en enkele hevige regenbuitjes werd de première in Drenthe met veel enthousiasme ontvangen. Er werd zelfs direct al gesproken over een grootser vervolg.

In de media:
Regionieuws Hoogeveen: Straatfestival voor herhaling vatbaar
Hoogeveensche Courant: Waardering voor Kunsten op Straat: “Wat een leuke voorstelling! Wat kunstig!”
De Hoogevener: Internationaal straattheaterfestival succes ondanks regen en wind 

Volg Kunsten op Straat ook op Instagram en Twitter en deel je eigen Kunsten op Straat-kiekjes met #kunstenopstraat

 

Share