Wanneer iemand ‘goed nieuws en slecht nieuws’ komt brengen, kies je vaak voor het slechte nieuws eerst. Dus bij deze eerst het slechte nieuws: meer dan de helft van alle festivals waar Kunsten op Straat dit jaar te zien is zit er al op… Maar dan het goede nieuws: we hebben nog zeker zeven te gaan, waaronder het festivalweekend van Kunsten op Straat: Heimland!

Én we al kunnen terugblikken op geslaagde optredens in maar liefst tien plaatsen. Dat we van een succesvolle eerste helft kunnen spreken, zeggen wij niet alleen zelf. Diverse media berichtten over de verrassende, spannende en soms zelfs hilarische acts, die in Hengelo, Lochem, Zwolle, Dalfsen, Oldenzaal, Enschede, Hoogeveen, Raalte, Nieuwleusen en Hengevelde voor vertier zorgden.

Afgelopen zondag sloten we het eerste deel van alle festivals in 2019 af bij de Zomerfeesten Hengevelde, ikfotografie.nl maakte onderstaande reportage.

 

 

 

 

 

 

Share