Aan alles komt een einde, zo ook aan ons straattheaterseizoen van 2019. In het laatste weekend van september sloten we een fantastisch seizoen af met Kunsten op Straat in Hardenberg, Raalte, Ootmarsum en onze thuisbasis Diepenheim. Eén van de factoren waar we geen invloed op hebben is het weer, en helaas; het was regen, regen en nog eens regen wat er die dag naar beneden kwam. Toch konden de meeste acts verplaatst worden naar een tent of andere overdekte locatie en mochten we weer vele bezoekers verrassen.

Tijdens Kunstmoment Diepenheim van 17 tot en met 27 oktober toonde Kunsten op Straat zich in samenwerking met onder meer Dienst Sluiproutes & Omwegen en de Diepenheimse toneelvereniging Ons Genoegen. Na “Hotel van Herinneringen” op Heimland 2018 konden bezoekers nu genieten van het locatietheater “Achterumme”. Via een route door het Stedeke kwam je bij Diepenheimers ‘achterumme’, je hoorde de laatst roddels, anekdotes en verhalen; zoals dat in een kleine gemeenschap gaat. Een zeer succesvol locatieproject dat onder voorbehoud een vervolg zal krijgen bij Heimland 2020.

Het jaar 2020 is dan ook waar we inmiddels alweer naar uitkijken, een jaar met natuurlijk weer vele festivals en spannende nieuwe ideeën. Wordt vervolgd.

Share