Zaterdag 22 september zijn we in Hardenberg met internationaal straattheater! Het programma is weer groots, divers en met een garantie voor verbazing! Je weet niet wat je mee gaat maken tijdens ons festival (wij ook niet eerlijk gezegd, met deze artiesten is geen show hetzelfde). Kom langs en laat je net als ons verrassen!

 

Kunsten op straat maakt onderdeel uit van Hardstikke Cultuur. Hardstikke cultuur is een tweedaagse aftrap van het culturele seizoen in de gemeente Hardenberg met optredens en activiteiten voor jong & oud!

 

Het programma voor zaterdag 22 september!

DOWNLOAD HIER DE FLYER MET TIMETABLE EN LOCATIES

TG Dapper (NL) Kloek
Deze robuuste machine van hout en staal komt tot leven door een samenwerking van grote en kleine handen. Jij een touw, wij een touw. Samen zorgen we er voor dat het mechanisch wezen zijn verhaal kan vertellen. De vraag is echter, hoe dapper ben jij?
Tall Tales Acrobatics (NL) One of these days
‘Acrobatiek en jongleerkunsten worden op een ongebruikelijke manier in verbinding gebracht’ aldus de theaterkrant. Hah! Dat zagen wij ook, dus we moesten ze maar weer eens uitnodigingen! Tall Tales is met deze act gewoon ‘ongebruikelijk’ leuk en brengt je een glimlach op je gezicht!
YiLing Hung (TW) It is moving on / It is vanishing
Kunst kan verdwijnen, maar de boodschap zal blijven. We weten niet wat ze ons komt brengen, maar we weten zeker dat ze jou zal raken. Wees er alleen wel snel bij, want voordat je het weet is het weer verdwenen.
Peter Zegveld (NL) Scherzo Mechanica
Scherzo Mechanica door Thijs van der Poll en Peter Zegveld.
Scherzo Mechanica, gestructureerd lawaai.
Scherzo Mechanica, je ziet wat je hoort.
Scherzo Mechanica, met dank aan Tobi Riks.
Scherzo Mechanica, actueel futurisme.
Scherzo Mechanica, tweede hoortoestel gratis.
Scherzo Mechanica, explosies en ontroering.
Marc Heijnen (NL) Carrousel
1 man

1 paard

1 carrousel
Wees welkom op de Carrousel. 
Een openhartige ontmoeting met een bijzondere clown die allesomvattend improvisatie theater brengt. 
Deze nostalgische attractie is voor iedereen berijdbaar ook als je zelf wielen hebt.
El kote (CHI) Pas Capable
El kote is een held. Een beetje een gekke dan, maar hij kan echt van alles! Diabolo? Geen probleem! Eénwieler? Check! Jongleren met ballen en messen? Komt helemaal goed! Dan hebben we het nog niet eens gehad over zijn andere idiote stunts die hij tussen door doet! We hopen dat dit goed gaat…kabelbaan? Wat?!
Exoot (NL) AMI6
Je kent ze wel, Herbie, Knight Rider of die vriendelijke autootjes van de film Cars. Nou, deze is veel echter! Met z’n vrolijke muziek rijd hij door de straten van het centrum. De muziek is aanstekelijk en dat zul je aan ‘m merken. Deze auto danst en daar stijgt hij helemaal van op! Doe je mee?
RB Producties (NL) Politie te paard
Als we jullie zouden zijn dan zouden wij ons vandaag maar netjes gedragen. De afgelopen tijd lopen onze Kunsten op Straat feestjes nog wel eens uit de hand en is het veels te gezellig! Jullie moeten ophouden met zo hard lachen, want de buren hebben er last van. Echt waar. En anders komen onze agenten je ophalen. Nee!! Niet lachen!

 

 

 

 

 

Share