Zaterdag 9 en zondag 10 september zijn we weer in Almelo met een groot aantal internationale straattheater artiesten!

 

DOWNLOAD HIER DE FLYER

 

Zaterdag 9 sept

Het programma:

Pikz Palace (B) Cinema Roulotte

Stap in deze prachtige bioscoop op wielen en bekijk de spectaculaire acrobatisch film van deze artiesten. In de rij staan is al een spektakel, dus in de bioscoop moet wel heel bijzonder zijn! Kom je ook een filmpje kijken?
The Flying Dutchmen (NL/CAN)

Deze twee vlieg meneren, de één uit Canada en de ander uit ons eigen kikkerlandje, laten een paar bijzondere kunstjes zien terwijl ze rijden op een éénwieler. Wat ze vooral heel goed kunnen is grappen maken, nee echt. Want volgens al hun referenties zijn ze hilarisch! Nou maar hopen dat dat niet een onderdeel van de grap is…
Duo Abbraccio (B) Bababoons

Deze leuke, schattige en felgekleurde beestjes komen komen Almelo onveilig maken. Naja, ze voelen zich zelf vooral wat onveilig. Althans, ze lijken wat zenuwachtig…maar onder tussen zijn ze ook wel heel nieuwsgierig. Wees niet bang, ze zijn wat groot, maar verder wel heel lief…toch?
Compagnia La Fabiola (IT) Pay attention at those two

Dit meisje en haar hond, ja die gaan wel wat aandacht krijgen. Let maar op, of het nu honden zijn, kinderen, ouders of één van onze andere bezoekers, ze raken allemaal betoverd door het prachtige spel en het bijzondere verhaal van deze twee!
Muzikanty (PL) TANK
Deze Muzikanty’s uit Polen komen op bezoek met hun caravan, muziekinstrumenten en de rest van hun campingspul. Ze vermaken jullie met hun muziekjes, maar ze hebben ook nog wel eens wat hulp nodig bij het installeren van hun campingplek…of is het nou een minifestival?
TukkersConnexion (NL) Classic Rally Ride

Racen met klassieke auto’s, dat wil iedereen toch wel? Deze club van extravagante coureurs scheuren stapvoets door de straten met hun prachtige bolides! Ze gaan hard, maar dan ook echt hard op zoek naar de route, want waar zijn ze eigenlijk?
15ft6 (B) Copyright 15ft6 (try-out)

15 voeten en 6 inches? Is dat de hoogte waarop ze gaan vliegen of is dat de hoogte van de paal waar ze in hangen? Hoe dan ook, het is een spannend moment, want dit is een try-out met gooi en smijt werk qua acrobatiek, dus we hopen dat ze allemaal heel thuis komen…
Di Filippo Marionette (IT/AUS) Hanging by a thread

Vroeger speelde we allemaal wel eens met poppen toch? Ja, heren jullie hebben het ook wel eens gedaan… maar waarschijnlijk alleen niet zo als Filippo. Bij hem vergeet je dat de poppen aan een draadje hangen en om nog maar niet te beginnen over alle verschillende poppen!
Hendrick Jan de Stuntman ontmoet Merel Kamp (NL) Springtime

Een over the top romantische komedie in de traditie van de stomme film. Van eerste ontmoeting tot 'ze leefden nog lang en gelukkig'… Een man en een vrouw hangen aan veren in een stalen constructie. Zullen ze elkaar ooit bereiken?
Nuffe tantes (NL) Eenuf is eenuf

Deze flamboyante en kleurrijke dames zullen tijdens hun ‘make over tour’ door de straten van Almelo jou even voorzien van een nieuw en fabuleus kapsel!
Ale Risorio (ARG) AleGrativo en Comprimidos
Een one man show met veel humor in een universele taal. Straattheater op zijn best. Een clown onschuldig, hartverscheurend, brutaal en meester van de onzin. Veel interactie met het publiek komische situaties. Wat wil je worden: Master of the Samurai, jongleur of een kleine Peter Pan? Het kan allemaal bij Ale Risorio.

 

 

Zondag 10 sept

KOORNMARKT

13.00-17.00  ‘Uit in Almelo’ Koopzondag met liveprogramma op de Koornmarkt met kunst van de Peinturisten en de Klodderstee

13.00-17.00  De Dansroute
op zes locaties in het centrum: Fontein CityPromenade, voor het Huis van Katoen en nu, Grotestraat ter hoogte van vml. Joldersma. Grotestraat ter hoogte van vml. Schoenenreus, Grotestraat ter hoogte van de Passage, Centrumplein ter hoogte van de Galerij

15.00-18.00  Tango Salon in de foyer van het Theaterhotel


Jazz-experience in het Huis van Katoen en Nu.

13.00-15.00  Jazzworkshopgroep : optreden en open workshop/jam voor belangstellenden

16.00-17.00  Optreden Out of the Box

 

Culturele verenigingen uit Almelo presenteren zich op de Koornmarkt.

13.00-13.45  Leerlingen van InnerAll Amelo
13.45-14.15  Accordeonorkest “De Almelonia’s”
14.15-15.00  Kaliber kunstenschool – “Muzica Balkanensemble”
15.00-15.40  Muziekvereniging ”De Eendracht” uit Almelo
15.40-16.20  InnerAll – Dansroute
16.20-17.00  Kaliber kunstenschool – Zangtalenten

Straattheater
14.00 en 16.00
  Loc.2  Poppentheater Compagnie La Fabiola uit Italië
13.00 en 15.00  Loc.6  De excentrieke clown uit Spanje Ale Risoria 

 

 

 

 

Met dank aan:

www.almeloevents.nl

Facebook Almelo Events

 

Share