31 mei Kunsten op Straat in Dalfsen!

Vrijdagavond vult het centrum van Dalfsen zich met straattheater uit binnen- en buitenland. Laat je verrassen, opfleuren en misschien zelfs ontroeren door de onderstaande acts die hun verschillende kunsten vertonen. 

KIJK VOOR MEER INFORMATIE EN DE TIMETABLE OP DE GRATIS FESTIVAL-APP TIMESQUARE: DOWNLOAD

Imperial Kikiristan (FR) Imperial Kabaret: koperblazers, slagwerk en zelfs hun eigen lichaam, overal komt muziek uit. In deze eclectische show ontmoet je folklore en traditionele dansen met acrobatische serenades. Het vliegt alle kanten op, je ziet 1000 optredens, reist door meer dan 30 landen en feest aan één stuk door. De straat wordt het podium en de dansvloer in één: gooi je heupen maar los!
CheeesecakeCie (FR) Le dompteur de Sonimaux: Hooggeëerd publiek, graag applaus voor dierentemmer Dompteur de Sonimaux! Of nouja, ‘temmer’.. Hij heeft de dieren niet echt onder controle. Wilde, grommende tijgers, galopperende paarden en katten die in het rond springen. Ze betreden de circuspiste om de spannendste kunsten te vertonen. Maar waar dan? Gebruik je fantasie en zie net als de dierentemmer de dierengeluiden tot leven komen!
Julia Campistany (SP) It happens: Julia Campistany geeft je een show met vallen en opstaan, schoonheid en schaamte, sereniteit en frustratie een klein kijkje in haar leven. De artieste steelt je hart met dit persoonlijke stuk, waarin ogenschijnlijke toevallige gebeurtenissen elkaar opvolgen. In de taal van beweging laat deze act zien hoe fragiel de momenten zijn waarin alles lijkt te kloppen. Wanneer alles goed lijkt te gaan, heb je waarschijnlijk iets over het hoofd gezien, want niets is perfect, niemand is perfect, it happens.
Mimo Huenchulaf (CHI) Anything can happen: Zoals de naam van de show al verklapt, weet je nooit precies wat je kan verwachten wanneer mime-speler Huenchulaf in de buurt is. Hij combineert mime met clown en acrobatiek wat een interessante act oplevert. Hij creëert een wereld zonder angst of beperkingen, en laat zijn publiek en eigenlijk alle elementen in de omgeving daar graag onderdeel van uitmaken.
Man II Co Rat Race Runway: Vijf vrouwelijke millennials zijn in de spelshow Rat Race Runway beland. Ontsnappen aan het spel is onmogelijk en de quizmaster ontbreekt. In deze groteske competitie zetten de deelnemers alles op alles om de ander te overtreffen. MAN II CO stelt de vraag: Hoe gaan mensen om met druk en verwachting? Een onontkoombare vraag in de huidige maatschappij die bol staat van prestatiedrang.

Volg alles rondom de festivals van Kunsten op Straat ook via de social media kanalen Facebook, Twitter en Instagram.
En deel ook jouw Kunsten op Straat-kiekjes met #kunstenopstraat.

Klik HIER voor de flyer met het tijdschema en de plattegrond.

VEEL PLEZIER BIJ KUNSTEN OP STRAAT DALFSEN 2019!

Share