We komen weer naar Denekamp!

Er is niet alleen internationaal straattheater, maar ook de Peerkesmarkt met diverse kramen, lekker eten & drinken, kinderattracties, muziek en nog veel meer! Van 10.00 tot 18.00 uur in het centrum van Denekamp, vanaf 12:00 uur begint het straattheater!

Het programma:

Stefano di Renzo (IT) Hold on
Deze beetje verlegen Italiaan kan meer dan je denkt! Ondanks zijn iets wat onzekere uitstraling heeft hij zijn leven namelijk helemaal in balans. Naja, zijn leven...in ieder geval alles wat hij in handen krijgt. Of het nu gaat om ballen, emmers, houten planken of een koord waar hij op staat, het maakt allemaal niet uit. Hij heeft namelijk zelf de controle in handen, en nu maar hopen dat hij die niet verliest.

Mr. Image theatre (NL) Big Bugs
Hou jij ook al zo van die kleine kruiperts? Je weet wel, die beestjes die je zomaar overal en nergens tegen kan komen in je huis? Sommige mensen rennen al gillend het huis uit bij het zien van de kleinste variant. Tja. Uhm... gelukkig hebben we in Denekamp geen deuren waar je tegen aan kan lopen, een vaas met bloemen die je vanuit paniek er boven op kan gooien, of een bezem waarmee je ze kan verjagen. We raden je het ook niet aan, deze zijn...euhm...’iets’ groter...

Babok (NL) Elanders
We verraden dat we hier te maken krijgen met een uit het noorden neergedaald volk. Ze lijken verdwaald. Een kleine kudde. Elanders, een stuk of vijf. Gelukkig zijn ze gemakkelijk te herkennen. Weliswaar lijken ze 99,9 procent op mensen zoals u en ik, maar met dit 0,1 procent verschil onderscheiden ze zich behoorlijk: ze hebben ieder een gewei.

Cia. ZagreB (ARG) La Rosa de los Vientos
Twee clowns bestaande uit een ‘one-man-band’ en een zeer nieuwsgierige dame. Ze nemen je mee in een spel van acrobatiek, poëzie, dans, muziek en vooral veel gekkigheid. Ze laten je lachen, ze laten je verbazen en als je niet oppast betrekken ze je in het bijzondere avontuur. Want dat is het.

foto: C. Dafne

Timetable:

Denekamp2016

Share