Op 22 augustus zijn we weer in Denekamp met internationaal straattheater! Zo hebben we een stel buitenaardse stennisschoppers, een gestoord trio met muziek en acrobatiek, een poetisch maar roest-ig verhaal en iemand die je niet wil vermijden of negeren! Komt dat zien!!

 

Het programma:

Tres Loco’s (NL)

Dit zijn inderdaad wel drie gekke mensen! Wat een energie, wat een vrolijke deuntjes, wat een hoop instrumenten en oh! Dit allemaal terwijl ze jongleren en bovenop elkaar staan! Het kan toch niet gekker? Voetjes van de vloer!!!
Shiva Grings – Pigeon chaser (D)

Die ken je misschien wel, het is dat mannetje die iedereen, maar dan ook echt iedereen de gek aansteekt. Althans, als je hem probeert te negeren. Loop dus niet zo maar even langs of weg, dan ben je gewoon de klos. O ja, verder heeft hij ook een hele leuke show!
Niet voor de Poes – Roest (NL)

Zo statisch ze lijken door de materialen en de kleuren, zo flexiebel ze zijn in hun performance. Het is een levend schilderij van liefde, romantiek en dans en het beweegt al je emoties.
Cie Ecart – Homs Fums (FR)

Deze mannetjes lijken van een andere planeet te komen. Ze zien er gewoon een beetje bijzonder uit. Wat ze hier vandaag komen doen weten we eigenlijk ook niet zo goed. Misschien het festivalwereldje en de bezoekers ervan onderzoeken? Of komen ze gewoon wat herrie schoppen?

 

Speelschema:

Screen Shot 2017-08-21 at 17.55.20

 

Met dank aan:

KoSdankDenekamp

Share