29 september Kunsten op Straat in Diepenheim!


Op 29 september zie je straattheater uit binnen- en buitenland bij de Schuttersfeesten Diepenheim.
Hieronder zie je de acts van Kunsten op Straat die tussen 14.00 en 17.00 uur voor je optreden:

Men in Back (D)
Jacques Baguette: Noem het maar yoga 2.0. Dit stel koekenbakkers probeert op een hilarische wijze iets lekkers te maken. De Men in Back geven het publiek daarbij een lesje Heel Holland Bakt, waarbij niet zuinig met het meel wordt omgesprongen.
Restvorm
Tetra Town: Kunsten op Straat is niet alleen maar kijken. Je kan ook zelf aan de slag gaan! Laat de creativiteit in jezelf los en ga lekker knutselen met melkpakken. Melkpakken? Ja, melkpakken, je zult versteld staan wat je er allemaal van kunt maken. Wat dacht je van een unieke hoed of steel de show met je zelfgemaakte pet. Welkom in de recyclewereld van TetraTown.
Granny Turismo (UK)
Geen stoep, straat of feestterrein is meer veilig wanneer de oma’s Doris, Mary of Marge eraan komen; maak kennis met de enige echte “shopping trolley dance”. Op hun opgevoerde winkelwagentjes met knallende muziek uit de boxen kan niemand ze ontgaan. U bent gewaarschuwd.
Circusdrome (NL)
Maharadja: Treed binnen in het tempelcomplex van deze Oriëntaalse wonderdokter. De Maharadja helpt je binnen één minuut van al je problemen af en geeft je een leven vol vreugde en geluk. Een ontmoeting met de Maharadja zult u niet snel vergeten!
Noah Chorny (D)
Drunken Master: Een slome duikelaar die te veel heeft gedronken; dat kan niet goed gaan. Noah heeft een paal van wel 6 meter bij zich, maar deze lantaarnpaal is erg flexibel. De top van de paal en de acrobaat schieten alle kanten op. Noah moet zich soms aan de gekste dingen vastgrijpen om zich niet-staande te houden. En dat is inclusief het publiek.

KIJK VOOR MEER INFORMATIE EN DE TIMETABLE OP DE GRATIS FESTIVAL-APP TIMESQUARE: DOWNLOAD

Volg alles rondom de festivals van Kunsten op Straat ook via de social media kanalen Facebook, Twitter en Instagram.
En deel ook jouw Kunsten op Straat-kiekjes met #kunstenopstraat.

VEEL PLEZIER BIJ KUNSTEN OP STRAAT DIEPENHEIM 2019!

Share