Deze dag in ‘ons’ prachtige Diepenheim zullen wij geen Kunsten op Straat vertonen, maar Kunsten op het gras, de weide van het Schuttersfeest welteverstaan. Onder het genot van een drankje genieten we nog een van de laatste keren van al het mooie straattheater.

Het seizoen is bijna afgelopen dus dit feestje mag je absoluut niet missen! Komt dat zien! 

Download hier het programma!

 

Het programma:

 

Cie Colbok FR - Les Shirhutes

De heren komen altijd netjes in pak naar ons festival en dat waarderen we enorm. Het enige wat ons een beetje tegenvalt is dat ze altijd elkaar willen overtreffen in alles. Maar dan ook echt alles. Wie heeft hier de broek aan? Of euhm…uit?
Flash Gonzalez CHI - Play

Zijn arsenaal aan magische kunstjes is net zo groot als zijn broek, gewoonweg te groot dus! Beide zijn daarnaast ook een beetje overdreven, absurd, maar vooral grappig om te zien!
Mimo Huenchulaf SP - Anything can happen

Als je ‘m ziet ben je al te laat en hoogstwaarschijnlijk de klos. Als je ‘m niet ziet dan zou het maar zo kunnen zijn dat je even achter je moet kijken. Ja, pas maar op, want Mimo vind het heel leuk om de willekeurige voorbijganger stiekem onderdeel te maken van zijn show.
Circus unARTiq D - Circus unARTiq

Bij het zien van deze installatie weet je al wat er gaat gebeuren… Zwetende handjes, adrenaline begint te pompen, hartkloppingen en dan kijk je alleen nog maar! Nou, wij zijn blij dat ze vast zitten!
Bakkiebikecinema NL - Plastorama

Sommige steken hun hoofd in zand, maar Bakkiebike niet! Zij laten zien wat niet gezien wordt! Het sterven van een plastic zak bijvoorbeeld. Ooit over nagedacht? Nee heh?! Nou, steek je kop dan maar snel in een stapel plastic zakken!
Sturnus NL - Coming to an age

In Come to an Age worden de eerste stappen verbeeld van een jongen op weg naar onafhankelijkheid. Over hoe wij tijdens het opgroeien afhankelijk zijn van de mensen om ons heen en de zoektocht naar de grens tussen het ‘ik’ en de ‘ander’.

Nog meer activiteiten!

Bluebettes (NL)
De Bluebettes zijn 5 vrolijke meiden die dol zijn op gezelligheid. Speciaal voor deze gelegenheid spelen ze een set nederlands liedjes en een set engelstalige sixtiesliedjes. De combinatie van theatrale hoogstandjes, vocale capriolen en een hoop lef maakt dat iedereen van deze unieke formatie houdt.
Jim Kievit (NL)
Houd je van kunst. Of lekker rommelen met verf? Kom kijken of doe lekker mee. Bij Jim Kievit kan het allemaal, als het maar lekker gek wordt. Kom kliederen met Graffiti en maak street art to the top! Juist ook kinderen zijn van harte welkom. Sjabloneer een mooie hippe unieke eigen tas en leef je creatief helemaal uit!

 

Locatie:

 

 

Share