Download hier het programma met timetable en locaties!

 

Het programma:

Company Satchok D/FR/NL – Sisyphus
Op sommige feestjes blijven mensen ook niet van de playlist af. In dit geval gebeurt hetzelfde, alleen zijn het drie acrobaten die ook nog eens strijden om een eigen podium binnen hun gezamenlijke act. Deze strijd brengt een hoop gelach maar ook frustratie mee en ook nog eens op grote hoogte! Als dat maar goed gaat. Nou, blijf nu eens van die ‘next-knop’ af!


De experimentalisten B – !Eureka NL première
Na jaren onderzoek hebben Dr. Breinstein en Dr. Menteljef een theorie ontwikkeld om gedachten te kunnen lezen! De laatste testen op het veld waren positief en nu is het tijd om de theorie voor te stellen aan het grote publiek. Twee dolgedraaide wetenschappers, een aantal experimenten en een onvermijdelijk Eureka moment!


Adam Read D – Parasomnia
Wrijf nog maar een keer in je ogen, want nee, je bent niet aan het dromen! Hij is groot, rood, heeft een lange neus en blijkt rechtstreeks uit een sprookje te komen! Dit fabelachtig figuur onderzoekt wat de grens tussen realiteit en dromen is. Weet jij het nog?


Men in Back D – Jacques Baguette Back NL première
We lazen dat het een poppentheater was. Nou. Dit zijn wel hele bijzondere poppen kunnen we je vertellen! Het is een soort van Yoga 2.0 waarin een stel koekenbakkers op een hilarische wijze iets lekkers proberen te maken. Als ze maar geen ruzie krijgen en omvallen!


Actic NL – The Smallest Escape Room
Deze Escape Room is zo klein dat we niet eens begrijpen dat hier vier mensen in kunnen. Dat past toch niet? Nu blijkt ook nog dat je binnen 30 seconden een manier moet vinden om de automatische deur te openen. Nou, wie gaat een nieuw record neerzetten in dit spannende hokje?


Krist Doo NL – Golila
We hebben een Golila los gelaten op het terrein. Sorry heh?! Maar we beloven je dat er niks kwalijks gaat gebeuren. Althans, je moet niet wegrennen bij contact toch? Of juist wel? We hopen dat jij het weet. Of niet, want dat is dan weer hilarisch voor je vrienden.


Frans Custers NL – Miep
Ok. Naast een Golila hebben we ook nog wat anders los gelaten op het terrein. Het is Miep en we staan niet voor haar in. We weten eigenlijk ook nog steeds niet waarom we dit hebben gedaan. Deze ogenschijnlijke lieve oude oma is….onvoorspelbaar. Laten we het daar maar op houden. Succes!

 

 

Zondagavond de tent weer in!

Zondagavond gaan we natuurlijk in de tent weer verder.

Vanaf 18.00 uur speelt in de tent de Oostenrijkse band Die Draufgänger de grootste hits aller tijden met een funky sausje aus den Lederhosen. Het feest wordt zondagavond afgesloten met The Dirty Daddies. Deze band staat bekend als de snelste, beste en meest vuile coverband van Europa en omstreken.

Die Draufgänger (18.00- 21.00 uur)

DJ Lars (21.00- 22.30 uur)

The Dirty Daddies (22.30- 01.00 uur)

 

Met dank aan:

Share