7 september Kunsten op Straat in Holten!

Op 7 september is Kunsten op Straat te zien in Holten, met straattheater uit binnen- en buitenland.
De volgende acts van Kunsten op Straat zullen tussen 15.00 en 19.00 uur hun kunsten vertonen tijdens Theater op Straat.

Sneltekenaar Marion Met haar mobiele ezel begeeft Marion zich onopvallend tussen het publiek. Alles wat zij opvangt verwerkt zij in de karikatuur. Dus kijk uit met wat je zegt… Al ruim 30 jaar tekent ze op feestelijke gelegenheden. Meerdere personen op één tekening, met of zonder lijfje, andere papierformaten; alles is mogelijk.
Magnifique Fantastique Magnifique Fantastique wordt voortgetrokken door een nogal eigenaardig figuur. Wanneer de muziek begint te spelen, gaan de gordijntjes open en word je getrakteerd op een prachtig figurentheater. Er zijn twee speelvlakken; één voor poppenkast en één voor marionetten. Waar verschillende korte verhaaltjes worden verteld. Bijna alles wat een de kar hangt is ook te koop! (foto: fokke)
Marc Heijnen Sopacuwa StoelenMan: In deze voorstelling word je uitgenodigd om plaats te nemen op de stoelen. Geef je over aan een unieke ervaring voor zowel de toeschouwer als de deelnemer: lid van een koor, een ritje in de achtbaan of getuigen van een bruiloft. Laat je verrassen.
Compagnie with Balls Join the parade: Deze vier meter hoge figuren zorgen voor een swingende optocht. De gigantische poppenman danst in samenspel met ballerina Atharina; een charmante dame die zich gracieus op een hoge bal voortbeweegt. Een torenhoge mengeling van poppenspel en acrobatische dans, met geluid.
Twannie O.D.I.: Een moderne variant van de riksja waarbij het doel niet vervoer, maar ontspanning is. Even heerlijk wegdromen bij een massage met een lekkere geur en een kabbelend muziekje! Maar voor niets gaat de zon op; er zal voor gefietst moeten worden! Wie ga jij verleiden om zich voor jou in het zweet te werken?
Twannie Waterpret:Een leuke verfrissende installatie voor het hele gezin. Door te fietsen wordt het water rondgepompt en begint het te stromen en te spuiten. Er zijn drie fietsen: één voor volwassenen en grote kinderen, één voor kleine kinderen en een tussenmaatje. Zo is er pedal-power-spetter-pret voor jong en oud!

KIJK VOOR MEER FESTIVALS OP DE GRATIS APP TIMESQUARE: DOWNLOAD

Volg alles rondom de festivals van Kunsten op Straat ook via de social media kanalen Facebook, Twitter en Instagram.
En deel ook jouw Kunsten op Straat-kiekjes met #kunstenopstraat.

VEEL PLEZIER BIJ KUNSTEN OP STRAAT HOLTEN 2019!

Share