Kunsten op Straat levert dit jaar diverse straattheater acts voor Uutmarkt Holten!

Uutmarkt Holten 2014
Zaterdag 6 september van 16.00 tot ca. 22.00 uur staan het kulturhus en de smidsbelt weer op hun kop tijdens de uutmarkt Holten, het culturele en culinaire festival van Holten. Na het succes van de vorige jaren kun je ook nu weer genieten van muziek, theater, lekker eten en drinken en leuke activiteiten voor jong en oud. En het is nog gratis ook!

De Uutmarkt Holten staat garant voor verbazing en verrassing. Spectaculaire optredens van acrobaten, straattheater, kostelijk vermaak voor de kids en lekker eten met een muzikaal tintje. Vanaf 16.00 uur gaat de groene loper uit en nemen we je graag mee op verrassingstocht door het Kulturhus, waar het Kulturhus en de participanten zich op ludieke wijze presenteren. En net als je denkt dat je genoeg verrast bent, sta je op de Smidsbelt tussen artiesten die je meenemen in hun grappige en spannende acts. Gelukkig kun je daarna bijkomen met heerlijke hapjes en drankjes bij de eettentjes van diverse Holtense horecabedrijven. Om 20.00 u. wordt de dag afgesloten met een spectaculair optreden van de Achterhoekse band ‘The Bruurkes’. Kortom, ook deze editie van Uutmarkt Holten mag je eigenlijk niet missen.

Kijk voor meer informatie op kulturhusholten.nl

Onze programmering voor Uutmarkt Holten 2014!

Alakazam - The human knot (USA)
Jezelf door een tennisracket wurmen onmogelijk? Echt niet. Deze man laat onder andere zien hoe dat werkt, naja...zo ongeveer dan...
De Zandtekenaar - Assepoester (NL)
De Zandtekenaar vertelt het beroemde sprookje Assepoester met prachtige tekeningen in het zand. Betoverend en herkenbaar. Na de voorstelling kan je het zelf ook proberen!
Noah Chorny - Drunken Master (D)
Deze meneer haalt het in z'n hoofd om in een lantaarnpaal te klimmen met z'n dronken kop. Hoe zal dat nou aflopen?
Theatergroep Smoesjes - Complimententeam (NL)
De mensen kunnen wel wat meer complimentjes krijgen vinden jullie niet? Deze dames zetten de bezoekers in de schijnwerpers.
Literaire Snackbar - Literaire Snackbar (NL)
De literaire snackbar is een automatiek waar je grappige gedichten over snacks en snacken kunt trekken. De snackbarhouder biedt de mensen al wandelend een literaire snack aan. Men kan bijvoorbeeld kiezen voor een frikandellenlied, een romantisch kroketje of een patatje oorlog.
Piano Paul (B)
Straatmuzikant Piano Paul speelt Rock'n Roll, Boogie-Woogie and Blues, kunt u stil blijven staan tijdens deze aanstekelijke deuntjes?
Victorine Pasman - Under her skirt (NL)
De tijden zijn zo streng geworden. Veel van wat vroeger al op het randje was, is domweg verboden nu. Een vrouw onder haar jurk kijken, ooit kon je daar als man, wellicht, met speelse gekheid en de inzet van charme mee wegkomen. Dat is moeilijk geworden. Maar wat als deze hooggezeten dame, die zich gracieus over straat beweegt, er om vraagt? Over bewegen gesproken. Hoe werkt dat? Heeft ze echt zulke lange benen?

Share


View Larger Map