22 juni Kunsten op Straat in Nieuwleusen!

Kunsten op Straat is zaterdag 22 juni aanwezig bij de eerste editie van het SPIL Midzomer Festival in Nieuwleusen.
De volgende acts zullen hun kunsten hier vertonen: 

Scubabianchi TOET, TOOEET! Aan de kant voor deze Scubabianchi. De Italiaanse Autobianchi, maar dan versmald en omgebouwd tot aquarium! Je maakt snel plaats voor het wagentje, maar voordat deze voorbij rijdt, kijk je nog eens om. Waarom heeft de bestuurder een snorkel in zijn mond? En waar komen die belletjes vandaan? Gluur eens door het raampje, dan zie je het pas echt goed: het water klotst tegen het plafond en de goudvissen zwemmen om hem heen. Hij is met en in zijn aquarium op reis!
The Flying Dutchmen (NL/CAN) Een Amsterdamse jongleur en een Frans-Canadese unicyclist vormen samen The Flying Dutchmen. Ze voeren de meest verbazingwekkende stunts uit en worden dan ook niet voor niets gezien als komische genieën in de wereld van het internationale straat- en festivaltheater. Ze staan constant in contact met elkaar en het publiek. Met superieure techniek, improvisatie en humor maken ze elke show tot een avontuur waar je met open mond naar blijft kijken.

Tripotes la Compagnie (B) Encore une fois: Ze zijn superstrak op elkaar ingespeeld, en dat moet ook wel, want een kleinste misstap kan fataal zijn. Dit acrobatische trio test de mogelijkheden van een schommel. En dat is niet enkel heen en weer schommelen, al snel komen er onder meer pingpongballen bij en muziek. Het vraagt een grote beheersing, kracht en vertrouwen op elkaar, als publiek kan je er ademloos naar blijven kijken.

KIJK VOOR MEER FESTIVALS OP DE GRATIS FESTIVAL-APP TIMESQUARE: DOWNLOAD

Volg alles rondom de festivals van Kunsten op Straat ook via de social media kanalen Facebook, Twitter en Instagram.
En deel ook jouw Kunsten op Straat-kiekjes met #kunstenopstraat.

VEEL PLEZIER BIJ HET SPIL MIDZOMER FESTIVAL 2019!

Share