Op 1 oktober komen we weer naar Ootmarsum! Ons aller laatste festival voor dit seizoen, dus dit mag je niet missen! Kom zondag dus nog één keer genieten van al dat mooie straattheater!

DOWNLOAD HET PROGRAMMA HIER! 

 

Het programma:

Flash Gonzalez CHI - Play

Zijn arsenaal aan magische kunstjes is net zo groot als zijn broek, gewoonweg te groot dus! Beide zijn daarnaast ook een beetje overdreven, absurd, maar vooral grappig om te zien!
Mimo Huenchulaf SP - Anything can happen

Als je ‘m ziet ben je al te laat en hoogstwaarschijnlijk de klos. Als je ‘m niet ziet dan zou het maar zo kunnen zijn dat je even achter je moet kijken. Ja, pas maar op, want Mimo vind het heel leuk om de willekeurige voorbijganger stiekem onderdeel te maken van zijn show.
Figurentheater Ennadien NL - En-Dali
De kunstwerken van Dali kent iedereen, maar dat ze ook over straat kunnen rijden en helemaal tot leven komen is niet iedereen bekend. Gebaseerd op de meesterwerken van Dali combineert Figurentheater Ennadien kunst en theater voor op straat!
Sitting Duck B – Chiringuito Paradise
Dit is een waar paradijs! Cocktailtje in je hand die klaar gemaakt is door twee bijzonder enthousiaste en handige barmannen, nah wat heerlijk relaxed zeg! Deze super nieuwe bar loopt als een goed geoliede machine, hier kan helemaal niks mis gaan, toch?
Duo Abbraccio B – Bababoons
Deze leuke, schattige en felgekleurde beestjes komen komen Almelo onveilig maken. Naja, ze voelen zich zelf vooral wat onveilig. Althans, ze lijken wat zenuwachtig…maar onder tussen zijn ze ook wel heel nieuwsgierig. Wees niet bang, ze zijn wat groot, maar verder wel heel lief…toch?

 

Kunsten op Straat 2017
wordt mede mogelijk gemaakt door:

Bakkerij & Brasserie Rien Schulten 

Stadscafé In den Guldene Crone

Restaurant ’t Pläske

Aannemersbedrijf Steggink Reutum-Enschede

Restaurant De Pastorie

Perasa Holding B.V.

Lansink Wegenbouw B.V. Saasveld 

 

 

Share