Op zondag 30 september zijn we weer in Ootmarsum!

Dit keer met een stel hardrock blazers en een totaal absurde, mierzoete en prijswinnende act. Maar er is natuurlijk meer, zo ook een levensgevaarlijke achtbaan, twee nonnen die verlichting komen brengen en ‘real life’ youtube! Uhmm..naja…het magische Huub TV!

 

Het programma

DOWNLOAD HIER DE FLYER

Babok (NL) PolderCoaster
Een complete achtbaan bij Kunsten op Straat?! Dat kan toch niet? Nou, dat kan zeker wel! Ondanks de relatief kleine omvang is dit de meest spectaculaire achtbaanrit die je in je leven zult krijgen! Bereik hier nieuwe hoogtepunten en zie diepe dalen met bijbehorende kriebels in je buik. Pas je trouwens wel op voor de bosjes? We hopen dat je er niet uitvalt tijdens het lachen!
Blaas of Glory (NL)
Bij De Wereld Draait Door zie je regelmatig artiesten die bij Mathijs aan tafel een akoestische versie brengen van een rocknummer of popliedje. Waarom niet eens anders? Waarom niet met schwung en met blazers? Daarin voorziet Blaas Of Glory, een dweilorkest 7.0. Ze spelen geen blaasmuziek, ze blazen hardrock klassiekers nieuw leven. En dat gekleed in streep- en andere kleding die het ook niet helpen kan, maar wel past – in beide betekenissen van het woord.
Ace of spades!
Opus Furore (D) Schwester! Schwester! Schwester!

Deze twee nonnen staan wel heel dichtbij bij hun God. Letterlijk gezien dan. Figuurlijk hebben we zo onze twijfels, maar wie zijn wij om daar over te oordelen? Ze zijn in ieder geval bijzondere goedgezind, vredelievend en een beetje absurd. Wat ze komen doen weten we eigenlijk niet zo goed, maar verlichting zullen ze wel brengen met hun grappen en grollen!
Luigi Ciotta (IT) Sweet Dreams

Luigi uit Italië houd van eten. Vooral heel erg zoet eten. Gelukkig houdt hij ook van delen, want iedereen wil wel wat van die heerlijke zoetigheid proeven! Alhoewel…misschien ook niet… deze doldwaze en mierzoete show brengt wel een aantal verrassingen. Of je overal wel een hapje van wil nemen laten we lekker aan jou over, maar lachen zal je sowieso!
Huub Cooijmans (NL) Huub TV

Dit is ‘real life’ youtube! Uhmm..naja…Huub TV! Jij bepaalt wat er afgespeeld gaat worden! Iets met jongleren? Dat kan! Acrobatiek? Geen probleem! Magie? Nou hij tovert zo iets te voorschijn! Huub die kan dat, zonder ook maar een keer te knipperen. De enige beperking is jouw fantasie!

 

 

Met dank aan:

 

 

 

Share