We komen weer naar Raalte! Ons op één na laatste festival dit seizoen mag je niet missen! Kom ook langs!

Het programma:
Tall Tales Acrobatics (NL) – Turbulentie
Als passagier van een vliegtuig mag je hopen op zo’n piloot en stewardess, althans, voor het entertainment wel! Wellicht hebben ze iets te weinig ruimte in een vliegtuig om al hun acrobatische stunts te vertonen, maar het hun creativiteit zouden ze er wel wat op bedenken. Ready for take off and enjoy your trip!
La Bella Tour (SP) - La Bella Tour
Deze twee clowns maken geen deel meer uit van een circus, en dat kunnen ze maar moeilijk accepteren. Wij begrijpen het ook niet zo goed waarom, want ze kunnen bijna alles! Van jongleren tot acrobatiek tot magie! Oké, niet alles gaat altijd even goed, maar daar zijn ze toch clowns voor? Zelf kijken ze misschien een beetje verlaten, maar probeer zelf maar eens niet te lachen tijdens deze hilarische show! Voor jong en oud!
Cirqumstancia (B) - Cirq Poubelle
Naast de passionele pauzes die ze nodig hebben tijdens hun werk, zul je nooit zulke ‘enthousiaste’ straatvegers tegenkomen. Ze hebben beide zoveel passie voor het werk dat je je kunt afvragen of dat wel goed gaat, en daarnaast of het wel helemaal gezond is... Deze helden ruimen je in ieder geval ook echt alles op, dus pas maar op!
Compagnie Longshow (FR) – Opticirque
Theater, circus, met een illusionist, soort van cabaret, maar ook weer niet helemaal. We kunnen het moeilijk beschrijven. Deze man speelt met je visie. Hij laat je ogenschijnlijk simpele kunsten zien die met je hoofd spelen. Optisch bedrog in een show over een circus, daar waar meer mogelijk is dan wat je ziet.
Mauranga (SP) - The Maurangas Show
Mauranga kan wel wat kunstjes. Jongleren enzo. Maar wat hij vooral goed kan is kunstjes doen met het publiek. Samen muziek bijvoorbeeld, een beetje hulp bij het jongleren of simpelweg een knuffel. Hij improviseert er op los, en dat vind bijna iedereen van het publiek altijd leuk! Durf je nog?
Theater Froe Froe (B) – Kammelot
Dit poppentheater is niet zomaar een theater! Het is Froe Froe! Bereid jezelf voor op een exclusief en bijzonder verhaal over Kammelot, het verhaal wat nog nooit eerder verteld is! Het theater omvat poppen, muziek, absurditeit, creativiteit en vooral heel veel gelach!
Project Wildeman (NL) Woekerpolis
Project Wildeman is een muziektheatergezelschap van vier eigenzinnige performers die muziek, gesproken woord en beweging combineren. Strakke woordsalvo's en maniakale rondedansen worden moeiteloos afgewisseld met soundscapes en rake poëtische oneliners. Kernwoorden hierbij zijn ritme, klank, herhaling en fysieke uitputting.
Kom kijken bij:

Rattletrap - muziek

R.G.V. Kwiek - Dans

De Dobbepickers - muziek

Firecats - dans

Twirlgroep St. Caecilia - dans

Showteam Shazadi - buikdans

First up - dans

Toneelgroep Raalte - Toneel

 

Timetable:

Raalte2015

StreetLive Raalte wordt medemogelijk gemaakt door:

Gemeente Raalte

St. Horecafeesten Raalte

Kring Raalter Werkgevers

R.O.V.

St. Ribs & Blues

Drankenhandel Korbeld

Assink Weustink Electro

Beaphar

Hans Meulman

Arbo Advies Raalte

Bakkerij Jorink

Prins Bernhard Cultuurfonds

Rabobank

Hoftheater

Wij danken hen voor hun steun!

 

Share