Op 23 September zijn we weer in Raalte met bijzonder en spectaculair straattheater! Zo komen er een paar buitenaardse wezens bij ons op vakantie, een tweetal lolbroeken waarvan we ons afvragen of de broek wel aan blijft en een improvisator uit Spanje waar je U tegen zegt.

Dit is nog maar een heel klein deel van het programma dus kom vooral naar Raalte op zaterdag!

 

Download hier het programma!

 

Het programma

Cie Colbok FR - Les Shirhutes

De heren komen altijd netjes in pak naar ons festival en dat waarderen we enorm. Het enige wat ons een beetje tegenvalt is dat ze altijd elkaar willen overtreffen in alles. Maar dan ook echt alles. Wie heeft hier de broek aan? Of euhm…uit?
Flash Gonzalez CHI - Play

Zijn arsenaal aan magische kunstjes is net zo groot als zijn broek, gewoonweg te groot dus! Beide zijn daarnaast ook een beetje overdreven, absurd, maar vooral grappig om te zien!
Mimo Huenchulaf SP - Anything can happen

Als je ‘m ziet ben je al te laat en hoogstwaarschijnlijk de klos. Als je ‘m niet ziet dan zou het maar zo kunnen zijn dat je even achter je moet kijken. Ja, pas maar op, want Mimo vind het heel leuk om de willekeurige voorbijganger stiekem onderdeel te maken van zijn show.
Piepschuim NL - Piepschuim PoptOp!

Piepschuim is swingend muziektheater dat uit het niks verschijnt dankzij jou! Jij bent onderdeel van het spektakel, want zonder jou is er geen theater en geen feest. Als jij al swingend de rode loper even uitrolt, dan zorgt iemand anders wel voor het podium, een entree, de verlichting en piepschuim zorgt wel voor de muziek.
Foolpool D - Quassler

Deze wezens zijn niet iets wat je normaal gesproken even tegen komt op de deze aardbol. Ze hebben iets weg van sumo worstelaars met invloeden van Edvard Munch, nu maar hopen dat ze niet gaan gillen en ons uitroeien.
Foolpool D – Gentlemen

Let op je vriendin, want deze heren zijn echte gentlemens! Ze zijn wellicht wat groot en kunnen overkomen als macho’s, mafiosi of bodyguards, maar eigenlijk zijn ze gewoon heel erg charmant!
Sturnus NL - Coming to an age

In Come to an Age worden de eerste stappen verbeeld van een jongen op weg naar onafhankelijkheid. Over hoe wij tijdens het opgroeien afhankelijk zijn van de mensen om ons heen en de zoektocht naar de grens tussen het ‘ik’ en de ‘ander’.
Exoot NL - Velo Electro
Velorexen zie je vrijwel nooit, maar deze versie is al helemaal zeldzaam! Met vier schermen op het dak is het een soort van rijdende bioscoop geworden!
Stichting 5D
Uniek is de Stichting 5D een organisatie die graag in het oosten van het land voet aan de grond wil zetten om theater te maken met mensen met een psychische beperking. Zij gaan een voorstelling maken speciaal voor Raalte met Raalter inwoners. Wat? Laat u verrassen.

Nog meer activiteiten!

R.G.V. Kwiek.


Al jaren met succes van de partij tijdens StreetLive Raalte R.G.V. Kwiek. Dansen is een sport, een kunstvorm die duidt op beweging van het lichaam in combinatie met muziek. Of je nu HipHop, Modern, Streetdance, Jazz of Musical Dance! doet, het blijft een manier van lekker bewegen op muziek!
Inflatable Fridays
De Inflatable Fridays spelen herkenbare nummers waarbij ze meerstemmig zingen. Het repertoire bestaat uit verrassende liedjes waarvan je de meeste nog maar weinig hoort, maar die je nog wel uit je hoofd kunt meezingen.
FireCats
De FireCats is een dansgroep uit Raalte die bestaat uit 13 jonge meiden (12-16 jaar) en twee leidsters. Dans, choreografie en kleding: alles wordt door de eigen leidsters bedacht en gemaakt. Met de show- en karakterdansen die uitgevoerd worden, zijn inmiddels al flink wat successen geboekt!
Rattletrap
Rattletrap vermaakt al jaren publiek met muziek uit de jaren 70 tot heden. De bandleden afkomstig uit Almelo, Nijverdal en Raalte, spelen een mix van allerlei genres, waar zowel naar geluisterd kan worden of lekker op gedanst.

 

 

StreetLive Raalte is mede mogelijk gemaakt door:

Gemeente Raalte

St. Horecafeesten Raalte

R.O.V.

Stichting R. Roelofs-Dijkslag

Prins Bernard Cultuurfonds

Stichting Ribs & Blues

Drankenhandel Korbeld

Assink Weustink Electro

Hans Meulman Tegelzetbedrijf

Groote Schaarsberg Audio Visueel

Kruiper Tweewielers

Bakkerij Jorink

R.G.V. Kwiek

Rabobank

Hoftheater

Donateurs StreetLive Raalte

Wij danken hen hartelijk voor hun bijdrage!

Share