De oplettende volgers hebben het vast al gezien: het programma van ons theaterfestival Heimland breidt zich steeds verder uit.

In Werkplaats Diepenheim zie je in het weekend van 26, 27 en 28 juli de videoinstallatie van Theresa Maria Forthaus, een combinatie van verschillende media die de ervaring en perceptie van tijd weerspiegelen en in de kelder stelt drukker Aad Hekker de grafische werkplaats Basement Press Diepenheim open voor publiek.

In de theaterzaal van Herberg de Pol zie je de documentaire They call me BUSKER, een filmproject van professioneel poppenspeler Steven Luca in samenwerking met filmmaker Herman Marynissen en Katharina De Clercq. Na het afspelen van de film volgt er een gesprek met de filmmaker en hoofdrolspeler. Voor Herberg de Pol, het HeimlandHart, zie je Martijn Holtman met SPROOK. En er klinkt muziek van Soulclap.

Gedurende dit weekend zijn ook de expositiegebouwen en tuinen van Kunstvereniging Diepenheim te bezoeken. De Tuinen van Diepenheim zijn het hele jaar door gratis toegankelijk. Het hoofdgebouw van de Kunstvereniging toont nu de overzichtstentoonstelling FLASHFORWARD van Bastienne Kramer. In het Drawing Centre zie je de tentoonstelling Clouded Matter van Marisa Rappard. Op vertoon van een Heimlandkaart krijg je 50% korting op de entree.

Share